Катерина Репяхова відсвяткувала 30-річчя, на якому гостей забавляв Віктор Павлік з гітарою (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 443
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина Репяхова відсвяткувала 30-й день народження
Віктор Павлік та Катерина Репяхова. Фото: instagram.com/repyahovakate

Блогерка влаштувала масштабне гуляння на власний день народження, запросивши близьких людей та подруг, які живуть далеко від неї

Дружина 58-річного Віктора Павліка відсвяткувала ювілей. Відомій блогерці Катерині Репяховій, яка таємно від чоловіка організувала їх весілля , виповнилося 30 років. Як усе минуло — дізнавайтеся на Хочу!

Напередодні свого дня народження у сторіс в Інстаграм блогерка розповідала, що запросила на ювілей і давніх подруг, які заради цього приїхали до неї у Київ. Та й в цілому, плани на святкування власного дня народження, як виявилося, у неї були чималі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З нагоди свята Катерина винайняла ресторан, де зібралася з найріднішими. Жінка завчасно замовила фотозону, на тлі якої влаштувала фотосесію зі своїми гостями. Окрім того на святі музиканти співали наживо, а в якийсь момент до мікрофона вийшов чоловік іменинниці — народний артист Віктор Павлік, та присвятив коханій свої пісні.

Для самого святкування дружина Віктора Павліка обрала відразу декілька святкових образів. Першим стала розкішна коротка сукня оливкового кольору, яка вигідно підкреслила фігуру Катерини. А другим вбранням стала лаконічна приталена біла сукня в підлогу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше дружина 58-річного Віктора Павліка показала вагітний животик . Катерина Репяхова зізналася, що завжди мріяла стати мамою донечки.