Благовіщення Пречистої Діви Марії 2024: красиві вітання, листівки та картинки — українською

Усі свята
14 223
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Привітання івз Благовіщенням за новим стилем 2024
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Вітаємо із Благовіщенням Пресвятої Марії — нехай вас завжди супроводжує Божа благодать!

У 2024 більшість українців відсвяткували Благовіщення за новоюліанським календарем — 25 березня. Однак лишаються і ті, хто продовжує відзначати свято за старим календарем — 7 квітня. Саме тому, з нагоди свята, ми приготували для вас найкращі привітання у прозі, картинки та листівки до свята.

Нагадаємо, що в цей день до Діви Марії зійшов Ангел Господній та повідомив, що вона народить Сина Божого. А вже через 9 місяців Пречиста Діва народила Месію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Голуб на фоні неба, картинка
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу
Привітання на фоні абстрактних рослин, картинка
Фото: rivne.media

Вітаємо з Благовіщенням — українською

Вітаю з Благовіщенням! Бажаю повну чашу добра, радості, щастя, Божого благословення, здоров'я і добробуту. Нехай Богородиця чує молитви й захищає від бід. Нехай в будинок заходять тільки хороші гості та лише благі вісті!

***

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці, зі святом доброї надії і світлої віри. Бажаю, щоб у житті були тільки добрі вісті, тільки щасливі дні, тільки щирі почуття, тільки добрі друзі, тільки вірне кохання.

***

Нехай Божа Матір своєю благодаттю покриє вас і вашу оселю, аби злий недруг чи зрадник ніколи не зміг бути біля вас. Нехай Свята Богоматір подарує дива і врятує душу. Радості вам та миру!

***

Нехай в цей світлий день ваше серце наповниться ще більшою любов'ю, а Свята Діва Марія вкриє від усіх негараздів! Нехай до Вашої оселі приходять тільки з благими звістками, тільки з добром і теплотою. Бажаю, щоб ваша душа завжди була наповнена щирістю, а серце раділо від щастя і любові. З Благовіщенням Пресвятої Богородиці!

***

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Бажаю святої віри, миру в домі та Божого благословення! Нехай Діва Марія береже вас під своїм покровом. Нехай кожна година вашого життя буде наповнена добрими новинами!

***

Вітаю тебе з Благовіщенням і хочу побажати ніколи не сумувати, не перейматися через дрібниці, цінувати своїх близьких і частіше тішити їх благими звістками. Нехай настрій буде відмінним, а душа співає від радості й передбачення приємних подій!

***

Вітаю з великим християнським святом — Благовіщенням Пресвятої Богородиці Нехай ваш дім наповниться затишком, гармонією і достатком. Бажаю миру, любові, добра та добрих помислів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Білий голуб, фото
Фото: ТСН
Пам’ятник Богородиці, фото
Фото: ТСН
Білий голуб злетів у блакитне небо, фото
Фото: apostrophe.ua
Усміхнена дівчинка, фото
Фото: tviysvit.com.ua
Білий голуб несе гілку, картинка
Фото: Типові дівчата
Янгол сповіщає Марії про вагітність і народження Месії, картинка
Фото: Irina Irina
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми публікували й інші красиві привітання з Благовіщенням 2024 . Добірку теплих картинок та листівок для ваших друзів, близьких та рідних знайдете тут.