"У моєї Уляни буде дитина, а я буду бабусею": Тоня Матвієнко висловилася щодо коханого своєї старшої доньки

Новини шоубізнесу
1 699
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тоня Матвієнко розповіла про особисте життя доньки
Тоня Матвієнко та її старша донька Уляна. Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Артистка зізналася, якою тещею вона себе уявляє для майбутнього чоловіка 25-річної Уляни

Українська співачка Тоня Матвієнко, яка розповіла про роботу на Поплавського , прокоментувала про стосунки своєї старшої доньки Уляни. Чи думала 43-річна знаменитість, що вже скоро вона може стати бабусею — дізнавайтеся на Хочу!

Артистка зазначила, що знайома з обранцем 25-річної доньки, хоча бачилися вони лише кілька разів. Попри це, Матвієнко підкреслила, що не втручається в особисте життя Уляни, залишаючи їй повну свободу вибору та не нав'язуючи свої поради.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про стосунки своєї доньки Тоня Матвієнко не стала розповідати забагато. Проте у коментарі програмі “Ранок у великому місті” артистка зазначила, що Уляна доросла та поміркована, тому зірковій мамі можна не хвилюватися за доньку.

Старша донька — мій друг. Я її хлопця бачила два рази. Так вона його береже і мене береже. Вони поживуть, наживуться, перевірить його. Вона знає, що часто можу якийсь неприємний коментар сказати, щось їй підказати, а вона хоче повністю сама,
— розповіла Тоня Матвієнко.

Тоня також висловила своє бачення майбутнього, зазначивши, що готова стати чудовою тещею, яка завжди підтримає та допоможе. Ба більше, 43-річна зірка вже замислювалася і над тим, що може стати бабусею. Та вона впевнена, що це буде для неї цікавим досвідом.

Я про це думала: "Боже, як це: у моєї Уляни буде дитина, а я буду бабусею?" Ну, це класно,
— зазначила Тоня Матвієнко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Тоня Матвієнко розчулила прем'єрою пісні , що адресована її покійній мамі. Заради цього команді довелося навіть відтворили голос Ніни Митрофанівни!