Дмитро Гордон зізнався, як у "лихі 90-ті" став 23-річним мільйонером: "Країна змінилася — все стало можна"

Новини шоубізнесу
2 161
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дмитро Гордон став мільйонером у 23 роки - як йому це вдалося
Дмитро Гордон. Фото: facebook.com/gordondmitry

Відомий нині журналіст пригадав, як у той час зберігав власні статки просто на балконі

Відомий інтерв'юер та телеведучий Дмитро Гордон, повнолітні сини якого живуть не в Україні , поділився подробицями свого фінансового успіху на початку 90-х років. Як всього у 23 роки йому вдалося досягти великих карʼєрних успіхів — дізнавайтеся на Хочу!

У новому випуску YouTube-проєкту "Наодинці" Гордон розповів , як йому вдалося заробити свої перші мільйони. На його думку, ключовим фактором була неймовірна популярність концертів у період розпаду СРСР, організацією яких він активно займався.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікавим виявилося також зізнання про те, де Дмитро зберігав свої гроші. Він розповів, що мільйон доларів у той час тримав просто на балконі власної квартири. Згодом ці кошти він вирішив інвестувати у нерухомість, що допомогло йому значно примножити свій капітал.

В 23 роки я вже був мільйонером. Це Радянський Союз вже дихав на ладан. 1991 рік. Кінець 80-х – початок 90-х – це був клондайк, тому що люди ходили на концерт, як божевільні. Країна змінилася — все стало можна. Приїздив Юрій Антонов і у нього було 30 "Палаців спорту" по 10 тис. осіб. Хто тільки не приїздив — ми робили ці концерти, керували цим процесом, а співаки отримували свої гонорари. Але серед співаків вже тоді були мільйонери й доларові,
— зазначив Дмитро Гордон.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, в якийсь момент Гордону довелося продати більшість своїх квартир . Проте і після того він вдало вкладав гроші, але вже у комерційну нерухомість.