Слава Дьомін вперше прокоментував, чи мав романтичні стосунки з Ксенією Мішиною: "Нас вже нічого не пов'язує"

Новини шоубізнесу
1 951
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Слава Дьомін мав роман з Ксенією Мішиною, чи ні
Слава Дьомін, Ксенія Мішина. Фото: Instagram

Тривалий час знаменитості підігрівали інтерес до своєї пари та часто проводили разом час

Український телеведучий та шоумен Слава Дьомін, якого розкритикували через інтервʼю зі Спартаком Субботою, відверто розповів про своє особисте життя. У новому інтерв'ю він прокоментував чутки про романтичні стосунки з відомою актрисою Ксенією Мішиною, які виникли через їхні часті спільні появи у соцмережах .

Шанувальники припустили, що між Дьоміним та Мішиною щось більше, ніж просто дружба, оскільки вони часто з’являлися разом на публіці та ділилися спільними фотографіями. Щобільше, зіркова пара проводила час у ресторанах та з дітьми від попередніх шлюбів — Платоном і Владом, що підігрівало інтерес до їхніх стосунків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім, в інтерв'ю для РБК-Україна Дьомін чітко заявив, що тепер між ним та акторкою немає нічого спільного. На питання журналіста про наявність стосунків на цей час, він відповів ухильно, хоча раніше натякав, що його серце не вільне.

Я відповім так: з Ксенією Мішиною нас вже нічого не пов'язує. Цього буде достатньо. З приводу нинішніх стосунків, я поки не готовий про це говорити,
— відповів Дьомін.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Слава Дьомін отримав хвилю критики через інтерв'ю з Анною Алхім, яка раніше висловлювала підтримку путіну. Цікаво, що в цій розмові блогерка знову висловила своє захоплення російським диктатором.