Слава Дьомін записав інтерв'ю зі скандальною блогеркою Анною Алхім, яка любить путіна: "Максимальна огида"

Новини шоубізнесу
1 109
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Слава Дьомін і Анна Алхім, фото
Фото: скриншот

Блогерка досі вважає путіна "красавчиком" та не планує переходити на українську

Український телеведучий Слава Дьомін, який нещодавно закрутив перший роман після розлучення, нарвався на критику через інтерв'ю з Анною Алхім. Детальніше читайте в нашому матеріалі!

Слава Дьомін отримав хвилю критики у мережі за інтерв'ю зі скандальною блогеркою Анною Алхім, яка раніше висловлювала підтримку путіну. Цікаво, що в цій розмові блогерка знову висловила своє захоплення російським диктатором, називаючи його "найвпливовішим політиком" і стверджуючи, що він "нагинає весь світ".

Щоб не вирвали це з контексту і знову не понісся хейт. Я досі не можу зрозуміти, чому весь світ не може це зупинити і танцює під цю дудку? Можна зупинити однією хвилиною, одним днем, однією секундою! Можна закінчити і люди перестануть помирати. Третій рік війни вже йде і люди досі підлаштовуються! До нас прилетіла ракета, ми дали відповідь і потім за цю відповідь ми розсьорбуємо ще два тижні, нас просто стирають. Ми не можемо навіть дати відповідь. Ми хіба не підлаштовуємося? Звідки такий вплив і звідки така влада, що він нагинає весь світ? Ну як? Я може щось не так кажу, але я кажу так, як я розумію. Чому це не може зупинити весь світ,
— заявила Алхім.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вкотре відзначилась Анна і заявою щодо української мови. Інфлюенсерка підкреслила, що кожна особа має право вибирати мову спілкування за своїм бажанням, включаючи можливість використовувати російську мову, навіть у державних установах. Вона не планує переходити на українську, оскільки вважає, що це позбавить її ідентичності та зацікавленості аудиторії. Крім того, вона звинуватила ЗМІ у тиску на неї з приводу мовного питання, вважаючи, що без цього тиску вона б говорила мовою за власним вибором: 

Якщо я хочу говорити російською, то ніхто це не може мені заборонити. Я не підтримую обов'язкову українську ні в медіа, ні в держустановах.

І на останок блогерка додала, що не може слухати більшу половину українських пісень:

Чесно, половина українських пісень – повний шлак, я не можу це слухати. Є українські пісні, які мені дійсно подобаються. Ну, а інша половина — цілковите "лайно".

Слава Дьомін записав це інтерв’ю, щоб показати глядачам різних героїв з різними думками. Та таке рішення ніхто не оцінив. У коментарях до відео багато глядачів засудили ведучого за те, що він дав платформу скандальній блогерці під час війни. Ось, які коментарі залишили глядачі: “Максимальна огида”, “Замість того щоб знімати інтеліґенцію: науковців, інженерів, письменників, лікарів, музикантів і тд, ви тягнете в український інфопростір оце. Питання - навіщо?”, “Для чого ми тягнемо таке сміття в цей простір?”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Алхім розповіла про те, скільки має заробляти її потенційний обранець. Сума, яку назвала блогерка, вражає.