По поверненню в Україну ONUKA поділилася атмосферними фото своїх дітей, зробленими у родинному маєтку

Новини шоубізнесу
2 188
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ната Жижченко з сином та донькою
ONUKA з дітьми. Фото: instagram.com/onukaofficial

Співачка поділилася роздумами про повернення у рідний Чернігів після гастролей за кордоном

Українська співачка Ната Жижченко, яка планувала полишити кар’єру співачки , показала своїх дітей вперше за тривалий час, а також розповіла про свої почуття після повернення на батьківщину. Усе найцікавіше читайте на Хочу!

На своїй сторінці в Instagram лідерка гурту ONUKA опублікувала серію зворушливих фото, зроблених у родинному маєтку в Чернігові. На світлинах можна побачити, як виросли її 4-річний син Сашко та однорічна донька Ліна. Зображення відтворюють буденні моменти їхнього життя: обід, вечірні ритуали та інші сімейні сцени.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Співачка також поділилася своїми відчуттями після повернення з гастролей. Ната розповіла, що порада близької людини — змінювати фокус надії — допомагає їй протистояти труднощам війни та знаходити щастя у щоденних моментах. Онука підкреслила важливість жити тут і зараз, не відкладаючи життя на потім.

Зрозумівши, що цього року я вчергове пропустила цвітіння бузку в саду, потім абрикоси і яблуні, далі — півонії, вирішила, що вже годі відкладати життя, що ще є, на потім.
І хоча я усвідомлюю, що роблю максимум від того, що можу, є відчуття, що жити не на часі. Але ні. На часі.
Тож я натхненно продовжую займатися “Фабричною, 12” і нарешті втілюю свої мрії в життя,
— зазначила Ната Жижченко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ми повідомляли, що Onuka стала офіційною амбасадоркою світового плейлиста "Equal" від Spotify. Жижченко зазначила, що відтепер вона має унікальну можливість звертати увагу світу до подій, що відбуваються в Україні.