Соціальний канібалізм чи обʼєднання?! Melovin заговорив про наболіле (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
552
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Меловін заговорив про соціальний канібалізм серед українців
Melovin. Фото: пресслужба артиста

З думкою співака багато хто може не погодитись 🙄

Відомий український співак Melovin, який нещодавно зізнався, чому не любить публікувати сторіс в Instagram, у своїх соцмережах звернувся до українців із надзвичайно важливим закликом. Виконавець поділився відео з підписом: “Я Меловін, і сьогодні про соціальний канібалізм”, в якому озвучив власні роздуми на гостросоціальну тему, яка хвилює сьогодні кожного українця. 

Днями на своїй сторінці в TikTok Melovin виклав відеозвернення, в якому заговорив про ментальне здоровʼя українців. За словами співака, до цього його спонукав твіт відомої журналістки Вікторії Кравчук:

Чи в нас немає людей з інвалідністю, які отримали її до 2014 року? А зараз... тут і зараз, люди, які повернулися з фронту скаліченими… немає стареньких людей, немає одиноких через війну мам, які мешкають у багатоповерхівках і змушені підніматися нагору з важким візком, дитиною і трьома пакетами?
Мені дуже відгукнувся коментар військового під цим постом. Він написав наступне: “Невже вони дійсно думають, що нам військовим тут стає легше дихати, коли ми знаємо, що наші рідні без електроенергії та базових потреб? Чому нами маніпулюють?”,
— відреагував на допис журналістки Melovin.
Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артист також зауважив: сам він цілком може жити без світла і не скаржитися, адже знає, як важко зараз нашим військовим. Проте є люди, які дійсно потребують цих елементарних речей і вони мають право про це говорити ❗️

У цю словесну гру можна грати безкінечно, бо завжди знайдеться той, кому буде набагато гірше. Але це аж ніяк не зменшує твоїх проблем. Люди жаліються на свої проблеми. Комусь вони здаються мізерними, а комусь – цілком нормальними. Тому я не бачу резону затикати тих, чиї проблеми вам неблизькі. І все, що я хотів сказати – досить жерти одне одного. Звинувачувати одне одного. Шановне мирне населення в коментарях, обʼєднуйтесь, допомагайте! А такі пости це: по-перше – маніпуляція на горі, а по-друге, найголовніше, – навʼязування людям комплексу вижившого. У нас і так ментально крихке і розгойдане суспільство. Чи на часі вічно звинувачувати одне одного?
– зауважив співак.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, раніше ми розповідали, чому українці готові “з’їсти” один одного в коментарях на теренах Інтернету. З причиною постійних суперечок, дискусій та безпідставних образ добре знайомі психологи і вони готові це пояснити простими словами.