Приховані рядки, які мало хто зрозумів: Клавдія Петрівна натякнула на своє справжнє ім'я у новій пісні (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 468
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Клавдія Петрівна натякнула на своє справжнє ім'я, фото
Фото: instagram.com/klavdia_petrivna

Загадкова співачка продовжує потрохи розкривати своє таємничу особистість

Клавдія Петрівна знову підігріває інтерес до своєї загадкової персони. Уважні прихильники помітили маленькі підказку, яку співачка залишила у своїй останній пісні . Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Нещодавно Клавдія Петрівна випустила новеньку пісню "Театр". Трек відгукнувся багатьом українцям. Хтось впевнений, що співачка присвятила його подіям, які зараз відбуваються в нашій країні. Інші ж думають, що ця пісня описує шоубізнес. Та не всі помітили маленьку підказку, яка розкриває справжнє ім’я зірки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сама співачка виставила відео в ТікТок, в якому запитала, що мається на увазі в рядку: " Як дуже шкода, що тут присутній мій брат" . І тут шанувальники все зрозуміли.

Клавдія Петрівна розкрила своє справжнє ім’я
Скриншот з tiktok.com/@klavdiapetrivna

Річ у тім, що в Мережі давно ходять чутки, що за образом Клавдії Петрівни стоїть Соломія Опришко. Цю дівчину частенько помічали на спільних відео з молодим співаком Osty. А свою кар’єру Клавдія Петрівна як раз таки розпочала з дуетів з Osty. Але це ще не все. Є інформація, що Osty — це молодший брат Соломії Опришко. І якщо взяти до уваги ці рядки з останньої пісні, то все стає на свої місця… Клавдія Петрівна сама натякнула на те, що вона — це Соломія Опришко!

Клавдія Петрівна це сестра Ості, фото
Скриншот з tiktok.com/@klavdiapetrivna
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми ділились цікавими фактами про Клавдію Петрівну. Дізнайтесь, що відомо про найтаємничішу співачку України.