Не можуть заспокоїтись: росіяни планують перетворити віллу Софії Ротару в Криму на воєнний госпіталь

Новини шоубізнесу
1 302
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Росіяни планують перетворити віллу Софії Ротару в Криму на воєнний госпіталь, фото
Фото: instagram.com/sofiarotaru.official/

Таким способом "руські" хочуть покарати українську співачку за її допомогу Україні

Росіяни вже давно хочуть "віджати" кримську віллу Софії Ротару. Тепер вони вирішили перетворити ялтинський маєток української співачки на госпіталь для російських терористів. Детальніше читайте про це в нашому матеріалі.

Кремлівська влада не може насититись майном українців в анексованому Криму. Вони продовжують розкрадати домівки українців. Тепер під прицілом терористів — вілла Софії Ротару, яка знаходиться в Ялті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Днями росЗМІ випустили заяву, що вілла Софії Ротару потрібно "націоналізувати" та перетворити на під госпіталь для російських солдатів. Цю ідею ініціює так звана організація "Ветерани Росії". Вони вважають, що зірка не зробила нічого хорошого для жителів Криму, тож не має права там мешкати чи мати якусь власність.

Вілла Софія в Криму, фото
Фото: instagram.com/sofiarotaru.official/

Цікаво, що "віджати" віллу Ротару намагаються вже не вперше. Торік у листопаді спікер так званого російського парламенту Криму Володимир Константинов заявив, що віллу зірки потрібно "націоналізувати", а її позбавити звання Почесного громадянина міста Ялта. 

Сама Софія Ротару поки не коментує це варварство. Але є інформація, що зірка закрила свій готель, ще у 2019 році, а потім хотіла продати маєток, тому що він не приносив їй жодного прибутку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Софія Ротару зробила неоднозначний пост у річницю смерті своєї матері. Вона неочікувано заговорила російською.