Росіяни "віджали" у Софії Ротару віллу в Ялті. Невже справа в її святковій листівці?

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Уже не перший тиждень у ЗМІ ходили чутки, що пропагандисти збираються відібрати у Софії Ротару її готель у Ялті. Розпускаючи чутки, що артистка нібито перебуває в полоні у своїх родичів, росіяни сподівалися, що проукраїнська позиція співачки зміниться. Однак не добившись свого, вони вирішили залишити національну легенду України без нерухомості в анексованому Криму.

Виявилося, що якась держрада тимчасово окупованого Криму ухвалила рішення про "націоналізацію" елітного готелю Villa Sofia. Не секрет, що він належить українській співачці Софії Ротару, яка не підтримала агресію кремля проти українського народу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомив колишній народний депутат України V-VII скликань, зрадник і утікач Олег Царьов, причиною тому стала вітальна листівка Софії Ротару в День святого Миколая. Путініст несподівано висловився про це у своєму Telegram-каналі . За словами Царьова, у росіян не залишилося сумнівів, що у співачки проукраїнська позиція. А причиною тому стала листівка, опублікована в соцмережах Ротару, на якій святий Миколай сидить на колінах в українського військового.

Купила цей особняк Софія Ротару для ведення музичного гуртка для дітей за суму, еквівалентну $500. За цільовим призначенням об'єкт не використовувала. Зараз продає його, за даними на весну, за 2,5 млрд руб. (приблизно €27,6 млн),

- повідомив утікач.

Росіяни "віджали" у Софії Ротару віллу в Ялті. Невже справа в її святковій листівці? - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно кремлівська пособниця Бабкіна заявила, що  збиралася заспівати "Червону руту"  разом із Софією Ротару. Проте здійснити заплановане їй так і не вдалося.