Дискваліфікований представник Нідерландів на Євробаченні 2024 натякнув на можливе повернення на конкурс

Новини шоубізнесу
1 378
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Йост Кляйн хоче повернутися на Євробачення
Йост Кляйн. Фото: instagram.com/joostklein

Йост Кляйн, який так і не потрапив у фінал Євробачення, хоч і мав усі шанси, спантеличив своїх прихильників

Нідерландський виконавець Йост Кляйн, який став відомим через скандальну дискваліфікацію з Євробачення 2024, несподівано заінтригував своїх шанувальників можливим поверненням на конкурс. Що про це відомо — розповідаємо на Хочу!

Під час свого виступу на популярному нідерландському фестивалі Pinkpop, Йост Кляйн виконав свій хіт "Europapa", який спочатку представив на Євробаченні. Після виконання пісні артист емоційно подякував публіці та своїй команді, залишивши натяк на те, що може знову спробувати свої сили на міжнародному пісенному конкурсі у наступному році.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте залишається незрозумілим, чи дійсно він мав на увазі Євробачення, або ж мова йшла про його повернення на Pinkpop. При цьому видання NU повідомляє , що офіційний мовник відмовився від коментарів, а менеджмент Кляйна заявив, що наразі не має жодної додаткової інформації.

Нідерланди, я не можу прийти до тями. Без команди, гурту та людей довкола мене не було б "Євробачення". Всі ви так багато працювали стільки місяців поспіль. Чому б у біса не повторити 2025 року?
— вигукнув зі сцени Йост.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, не так давно про ймовірну участь на Євробаченні заговорила й українська співачка Тіна Кароль. Зірка пригадала свій досвід у 2006 році, через який вона ще й влипла у чималі фінансові борги .