Лідер Imagine Dragons на колінах закликав зупинити війну, що продовжує забирати життя українців (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
525
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ден Рейнольдс
Imagine Dragons. Фото: Getty Images

Ден Рейнольдс вкотре підтримав український народ, який вже довгі роки бореться з російськими окупантами

Американський рок-гурт Imagine Dragons, який допоміг 14-річному хлопчику відновити житло , вкотре висловив свою солідарність з українським народом під час свого останнього концерту. Музиканти, відомі своїми активними виступами за мир, не залишаються осторонь від подій в Україні з початку російського вторгнення.

На концерті фронтмен Ден Рейнольдс знову продемонстрував підтримку, піднявши на сцені український прапор із надписом "Stop War" ("Зупиніть війну"). Сам музикант у цей момент став на коліна прямо на сцені.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цей зворушливий жест був знятий на відео і швидко розповсюдився в інтернеті, отримавши численні відгуки від прихильників та українців. Зазначимо, що Imagine Dragons, які є амбасадорами платформи UNITED24 та не вперше висловлюють свою позицію щодо підтримки України, надихаючи своїх фанів по всьому світу приєднуватися до ініціативи допомоги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно на концерті "Imagine Dragons" трапився неприємний інцидент . Тоді одна з глядачок хотіла передати український прапор артистам, проте його в неї відібрали.