Племінник Ольги Сумської, з яким вона публічно посварилася через Паперну, зізнався, чи відновили вони спілкування

Новини шоубізнесу
1 066
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

В'ячеслав Хостікоєв та Ольга Сумська посварилися
В'ячеслав Хостікоєв та Ольга Сумська. Фото: Instagram

Зірка "Скаженого весілля" прокоментував скандал, який виник у нього з ріднею на тлі російсько-української війни

Не секрет, що навіть на третій рік широкомасштабної війни старша донька проукраїнської акторки Ольги Сумської продовжує безтурботне життя на росії . Антоніна Паперна не просто і далі замовчує вторгення рф в Україну, а й працює на ворога та зʼявляється на світських заходах у московії.

Через це Ольга Сумська, яка багато разів особисто була свідком російської агресії, вже неодноразово виправдовувалася та намагалася захистити свою старшу доньку. Ба більше, на тлі цієї ситуації вона навіть посварилася з ріднею, а саме — з племінником, актором В'ячеславом Хостікоєвим, у бік якого народна артистка не стала підбирати слів .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Через пів року після публічного конфлікту В'ячеслав Хостікоєв зізнався, чи вдалося йому порозумітися з зірковою тіткою. Проте у коментарі “Сніданку з 1+1” артист зазначив, що кожна зі сторін і надалі залишилася при своїй думці — В'ячеслав засуджує позицію Паперної, тоді як Ольга Сумська, очікувано, виправдовує дії доньки.

Якщо десь у майбутньому ми зможемо до чогось дійти, до якогось миру, якось порозумітися, було б непогано. Для мене це вже так не болить, бо я просто це прийняв. Воно просто так має бути. Не чуємо одне одного і не хочемо розуміти. Кожен залишився при своїй думці. Я гадаю, що хай воно залишається так, як є,
— каже В'ячеслав Хостікоєв.

Нагадаємо, раніше Ольга Сумська зізналася, як змінилися гонорари вітчизняних артистів . Акторка твердо переконує, що розміри гонорарів артистів за час війни зменшилися вдвічі.