Джамала вперше висловилась про крадіжку її майна окупантами в Криму: "Я не мовчатиму, це точно"

Новини шоубізнесу
1 037
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Джамала залишилася без майна у Криму
Джамала. Фото: instagram.com/jamalajaaa

Артистка прокоментувала спроби окупантів мститися їй за проукраїнську позицію

Українська співачка Джамала вперше прокоментувала втрату майна в Криму через дії російських окупантів. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

В інтервʼю Insider артистка розповіла, що новина про крадіжку майна стала для її родини справжнім шоком. Вона наголосила, що у XXI столітті такі дії є неприпустимими, і це ще раз підтверджує терористичну природу росії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що окупанти відібрали не власність Джамали, а її батьків. Вони довго працювали та самостійно придбали все майно. Співачка зізналася — її обурює, що російська влада оголосила в міжнародний розшук саме її, тоді як справжніми жертвами стали її батьки. Джамала запевнила, що не залишить цю справу без наслідків.

До цього майна я не маю жодного стосунку, це власність моїх батьків, вони будувалися понад двадцять років. Кожну цеглину здобували заробленими кров'ю та потом грішми. І до чого тут батьки — у міжнародний розшук оголосили мене. Я не мовчатиму, це точно. Якщо змовчу, росіяни прийдуть до інших кримських татар, до всіх українців на окупованих територіях, щоб і далі чинити свавілля,
— зазначила Джамала.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Джамала вперше продемонструвала підписникам новонародженого малюка . Артистка потішила мережу новою світлиною зі своїм сином Алім-Сеїтом Бекіром.