Скандал з шоу "Тихий вечір": Олена Кравець поскаржилась, що їй "прилітає" через Зеленського (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
840
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Шоу "Тихий вечір" - чому закрили проєкт Олени Кравець
Олена Кравець пояснила скандал з її шоу. Фото: instagram.com/lennykravets

За словами знаменитості, справа саме в дотичності до команди, яка сьогодні представляє владу в країні

Після скандалу шоу “Тихий вечір” з Оленою Кравець було скасовано. Як коментує це сама гумористка - дізнавайтесь у цій статті.

В нещодавньому інтерв’ю Олена Кравець висловилась щодо скасування свого шоу “Тихий вечір”. Вона вела його на державному телеканалі “Дім” з грудня 2022 року та протягом усього 2023 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що на цей проєкт було виділено близько 30 мільйонів гривень з держбюджету. Це викликало неабияке обурення громадськості та призвело до скасування зйомок на 2024 рік.

Кравець же вважає, що скандал виник через її зв’язок з Володимиром Зеленським. Так, чинний президент України доводиться їй кумом.

Є політична боротьба. Є люди, яким важливо дістатися до головної людини в країні. Є люди, яким важливо дискредитувати її, які готові витрачати на це дуже багато сил, грошей, ресурсу, дуже багато всього. Я в цьому контексті виступаю як та, що приймає, через яку проходить цей удар,
- сказала Кравець.

Також ексучасниця Студії “Квартал 95” зазначила, що не повернулася б до роботи над шоу “Тихий вечір”, якби їй це запропонували. За словами Олени, “це вже перегорнута сторінка”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше комік Євген Кошовий відповів, чи досі він спілкується з Оленою Кравець. Більш про це - читайте у цій статті .