Хвилюється майже як за чоловіка: кума Зеленського розповіла про близькі стосунки з ним та пригадала їхнє сценічне минуле (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 289
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олена Кравець
Фото: instagram.com/lennykravets

Олена Кравець зізналася, що нині не бачиться зі своїм товаришем

Колишня відома українська гумористична акторка, екс-учасниця студії “Квартал 95” Олена Кравець, яка розсекретила, як ніжно її називає Володимир Зеленський, заявила, що вважає українського президента рідною людиною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Кравець розповіла в інтерв’ю YouTube-каналу “У ліжку”. Вона заявила, що інколи переживає за Володимира Олександровича як за свого чоловіка. Артистка у розмові з журналісткою також згадала часи, коли вона виступала із Зеленським на одній сцені.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, Олена відзначила, що не тільки Володимир Зеленський, а й вся його родина для неї є напрочуд близькою. Проте, Кравець зауважила, що зараз дуже рідко бачиться із Зеленським.

Я хвилююся за нього як за дуже важливу і близьку мені людину. Якщо хочете, то так, майже так само, як за чоловіка. Я хвилююся, бо це дуже рідна моєму серцю людина й уся їхня родина. Тому той факт, що ми зараз менше бачимося, – він накладає відбиток. Точніше, не менше бачимося, а ми взагалі не бачимося. Я бачу будь-які незначні зміни в голосі, у зовнішньому вигляді, я все це фіксую. Я не розумію, скільки всього йому доводиться витримувати. Мені іноді здається, що це сон,
- резюмувала Кравець.

Дивитися з 5:22

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олена Кравець щемливо відреагувала на обстріл рідного Кривого Рогу. Телезірка повідомила, що ракета прилетіла недалеко від будинку, в якому вона жила.