Дан Балан приїхав в Україну на відпочинок (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 968
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дан Балан показався на відпочинку в Буковелі
Фото: danbalan / Instagram

Молдавський артист на початку повномасштабного вторгнення перебував у Києві

Знаменитий молдавський артист Дан Балан, який відверто зізнався, чи мав стосунки з Тіною Кароль, несподівано повернувся в Україну. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, виконавець показав своїм фоловерам те, як проходить його відпочинок в Буковелі. Як бачимо з кадрів, Дан постав на прогулянці в горах з велосипедом.

Очевидно, що артист дуже радий тому, що повернувся в Україну Про це він повідомив у себе в Instagram.

Україно, я дуже сумував,
– написав артист.

Варто зауважити, що ще 4 березня 2022 року румунське видання Pagina de Media повідомляло про те, що на момент широкомасштабного вторгнення Дан Балан перебував в Україні. Артист намагався виїхати в Румунію, так як у нього 5 березня був запланований перформанс у тамтешньому національному відборі на Євробачення 2023. Він мав би бути ведучим цього заходу, проте Дану не вдалося потрапити на вище вказане дійство. Мати ж артиста повідомляла, що єдине, що вона може сказати про нього, то це те, що він не в Москві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дан Балан заговорив українською мовою. Довгі роки Дан Балан жив і працював в Україні, а по поверненню в рідну Молдову рідко з'являвся в медійному просторі.