Дан Балан відверто розповів, чи мав стосунки з Тіною Кароль

Новини шоубізнесу
1 920
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дан Балан та Тіна Кароль
Фото: danbalan / Instagram

Артист зізнався, чи спілкується із зірковою колегою

Популярний молдавський співак Дан Балан, який заговорив українською мовою, відверто розповів, чи мав стосунки з українською поп-дівою Тіною Кароль. Подробиці - в нашому матеріалі.

Окрім того, співак зізнався, чи спілкується із Тіною нині. Варто зазначити, що у мережі вже роками обговорюють можливий роман Тіни та Дана. Раніше зірки жодним чином не коментували ці стосунки. Утім, вочевидь настав той час, коли Балан вирішив висловитися з приводу цього нашумілого роману.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема у себе у Telegram співак заявив, що його та Тіну пов'язують не амурні справи, а суто творчі речі. Балан окреслив, що жодних стосунків з Кароль у нього не було, ба більше, артист запевнив, що впродовж останніх двох років взагалі не спілкувався із колегою.

Цікаво, що цю інформацію він поширив через дії акаунта DanTina. Там, його та Кароль репрезентують як пару. Артистові це вкрай не подобається. Він каже, що все це вже перейшло усілякі можливі межі.

Я хочу звернутися до групи DanTina, яка тероризує мою сім'ю, друзів та близьке оточення: це низько! Як я вам казав кілька років тому: нас із Тіною не пов'язують близькі стосунки. Ми не спілкувалися вже два роки. Немає сенсу в існуванні вашої групи. Ви живете в ілюзіях, а ваші дії, які націлені на те, щоб шкодити іншим, роблять вашу спільноту небезпечною для суспільства,
— різко висловився артист.
Тіна Кароль та Дан Балан
Фото: instagram.com/tina_karol
Тіна Кароль та Дан Балан
Фото: instagram.com/goloskrainy_official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про що, як за чутками Дан Балан зустрічається з ескортницею. Про це повідомив блогер-пліткар Богдан Беспалов.