Санта-Барбара по-українськи: Позитив вперше прокоментував ймовірні зради Потапа з його колишньою дружиною (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
590
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Позитив прокоментував зради Потап
Позитив та Анна Андрійчук. Фото: instagram.com/annchuk

Артист зізнався, чи чув щось про роман своєї колишньої дружини з Потапом

Український виконавець Позитив, який заговорив про батьківство , висловився щодо чуток про зради репера Потапа з його колишньою дружиною Анною Андрійчук. Що про це думає артист — дізнавайтеся на Хочу"!

Першим такі чутки поширив блогер-пліткар Богдан Беспалов, стверджуючи, що Потап зраджував свою дружину Настю Каменських з Анною. За його словами, Каменських дізналася про це, тому розірвала всі стосунки з давньою подругою та відписалася від неї в Instagram. Варто зазначити, що раніше Андрійчук та Каменських часто проводили час разом та публікували спільні фотографії. Тепер же цього прихильники давно не бачили.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В інтерв'ю для програми "Ранок у великому місті" Позитив заявив, що чув ці чутки щодо особистого життя своєї колишньої дружини, дизайнерки Анни Андрійчук. Проте сам артист не може назвати їх правдивими, оскільки ніхто немає доказів роману Потапа з колишньою кращою подругою Каменських.

Я нічого про це не знаю. І не можу коментувати. Я чую тільки чутки. Так, щоб сказати, що я десь від когось дізнався, то такого нема. Тому, я думаю, що це чутки,
— коротко прокоментував Позитив.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Позитив чесно зізнався, чи справді Юлія Сахневич зруйнувала його перший шлюб . Артист розсекретив, коли насправді почалися його стосунки з відомою хореографинею — до, чи після розставання з Анею Андрійчук.