"Не хочу додому без світла, під сирену": Анна Саліванчук показала, як ніжиться на літніх грецьких пляжах (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 644
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Анна Саліванчук показала, як минає її відпочинок за кордоном
Фото: Скриншот Instagram

Акторка повідомила, що у її планах ще відвідати кілька країн

Відома українська співачка Анна Саліванчук, яка досі не оговталася після розлучення, поїхала на відпочинок за кордон. Подробиці - в нашому матеріалі.

У себе в соцмережах Анна поділилася теплими кадрами із сонячної Греції. Саліванчук детально розповіла про те, яким був її шлях до місця відпочинку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, зокрема артистка перетнула три кордони. Саліванчук подолала близько 2000 тисяч кілометрів. За час своєї відпустки селебритіс планує побувати в інших країнах. Відтак, на Анну чекає ще 5 кордонів. Окрім того, Анна закликала своїх фоловерів насолоджуватися життям тут і зараз.

Війна змінила нас всіх, коли працювали аеропорти, коли легко було добратись в любу точку світу, я обирала зйомки, бо літом їх завжди більше. Завжди відкладала все на потім, а "потім" не наставало - роботи було ще більше. Але зараз ми цінуємо кожну мить, і не знаємо що нас чекає завтра, тому в цей раз я сказала своїм бажанням "Так". Хочу побачити різні країни, неймовірні місця, і не хочу додому без світла, під сирену. Живіть яскраво! Любіть! Подорожуйте! Ризикуйте! Бо ніхто не знає, коли настане ваш останній день!
- додала зірка.

Варто зауважити, що підписники Саліванчук розділилися на два табори. Одні підтримують Анну, а інші нагадують їй про захисників, які боронять Україну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анна Саліванчук розповіла, чи бив її колишній чоловік. Підписники пропустили, що акторка все-таки піддавалася насиллю.