"Він може не спати добу, потім заснути вдень": Валерій Харчишин розповів про діагноз свого сина

Новини шоубізнесу
953
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Валерій Харчишин розповів про стан здоров'я свого сина
Фото: Скриншот з відео

Артист заявив, що йому важко переживати стан, в якому перебуває його дитина

Відомий український артист, лідер гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин, який висловився про свій перший шлюб, розповів про діагноз 16-річного сина Євгена. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Валерій відверто заявив, що спочатку його син розвивався на рівні з однолітками. Однак, дещо пізніше життя Євгена змінила нейропсихіатрія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вона поєднує в собі прояви різноманітних хвороб і є невиліковною. Про це селебритіс повідомив в інтерв'ю ютуберу Славі Дьоміну.

Дитина йде від тебе ментально. І вчора вона була тією, якою ти її пам'ятаєш, якою вона зростала в тебе на очах, а сьогодні вона приходить інша. Воно не лікується. Це не аутизм, не знаю, що може бути гірше. Це нейропсихіатрія – одне з захворювань, яке почали діагностувати 2010 року. Це сукупність певних поведінкових і не тільки розладів. Долучається автоімунна проблема. Зрештою, ти маєш там синдром Туретта. До того ж ознаки гострого психозу, біполярний розлад, синдром дефіциту уваги, манії якісь, навіть шизоїдного типу. І купу всього. Ти не можеш розслабитися поруч зі своєю дитиною. Він може не спати добу, потім заснути в день. Він може просто кричати протягом кількох годин. Вона дуже агресивна і динамічно розвивається ця хвороба,
- заявив Харчишин під час бесіди із блогером Славою Дьоміним.

Як говорить знаменитість, хвороба його дитини не досліджена до кінця. Харчишин додав, що він з дружиною сподівався на те, що під час пубертатного періоду його син зможе одужати. Проте, так не сталося і хвороба не відступила.

Це набуте. Це спричинено інфекцією банального стрептококу, який знаходиться в головному мозку й його неможливо вивести. Він занесений, звісно. Вона лікується імуноглобулінами й агресивними дозами антибіотиків. Ми сподівалися на пубертат, що саме в цьому віці його гормональні зміни підштовхнуть до одужання або навпаки. На жаль, одужання не було. Ти маєш готуватися до того, що він буде іншим все своє життя. Я знаю, що таке смерть. Я втрачав багато людей, і близьких людей, дуже близьких. Я вам скажу, що пережити смерть близької людини, дорослої людини, це набагато легше, ніж пережити хворобу сина, коли він стає іншим,
- резюмував артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Валерій Харчишин розповів про службу свого сина в ЗСУ. Артист заявив, що юнак не хоче бути штабним щуром.