Зірка "Варʼяти-шоу" вперше назвав невиліковний діагноз свого маленького сина (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
4 490
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Володимир Жогло
Фото: instagram.com/zhohlovolodymyr

Володимир Жогло раніше не говорив публічно про невиліковний діагноз свого 3-річного сина, проте днями наважився на відверту розмову

Відомий український шоумен Володимир Жогло вперше наважився розповісти про діагноз свого сина. І хоча офіційно він ще не підтверджений, актор “Варʼяти-шоу” вирішив бути відвертим з публікою. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

В інтервʼю Славі Дьоміну Володимир Жогло розповів про сина Остапа. Виявилося, що разом з дружиною актор виховує особливу дитину, адже у маленького сина Остапа — аутизм.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що точний діагноз лікарі поки не поспішають встановлювати, адже хлопчику ще немає 4-х років. А до цього часу поведінка Остапа ще може змінюватися. Проте чим більше проходить часу, тим менше Володимир та його дружина Ірина мають сумніви.

У мене особлива дитина. Він потребує уваги. Він потребує особливого ставлення до себе. Відповідно, моя дружина не може десь піти працювати. Вона більше проводить із ним час. Я ніколи ніде про це не говорив. Нам ще конкретно діагноз "аутизм" не поставили. Ми чекаємо формально чотирьох років. До чотирьох років можуть бути якісь зміни в психіці дитини, але ми вже чітко розуміємо, що...
— зізнався шоумен.

При цьому, за словами Володимира, особливість свого сина вони з Іриною помітили досить давно. Адже у друзів пари теж є дитина з аутизмом.

Ми почали розуміти що щось не так трішки раніше, ніж у півтора року. У кума син теж має аутизм. Я розумів, які є основні моменти, на які треба звернути увагу, що це вже проявлення аутизму. Це відсутність вказівного жесту, ігнорування іграшок і механізмів, вони зосереджуються на чомусь одному, не відкликається на ім'я, не реагує на різкі звуки,
— розповів Володимир Жогло.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно прихильниці Катерини Репяхової почали дистанційно встановлювати "діагноз" її сину. Дружині Павліка довелося в сльозах відповідати хейтерам, які вирішили оцінити здібності маленького Михасика.