"Я вдячна за наш шлях": акторка Анна Сагайдачна повідомила, що розлучилася (ФОТО)

Новини шоубізнесу
11 556
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Анна Сагайдачна з чоловіком та сином
Фото: Instagram Анни Сагайдачної

Пара прожила у шлюбі 6 років

Відома українська артистка, зірка серіалу “Кріпосна”, а також “Жіночий лікар” Анна Сагайдачна розповіла про своє розлучення з обранцем Євгеном Третяком. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, про те, що Анна та Євген більше не подружжя Сагайдачна повідомила у себе в Instagram . Як говорить Анна, їхня лав-сторі закінчилася ще у 2023 році.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тоді зірка вирішила не говорити про те, що вони більше не кохають один одного. Проте, зараз вирішила розповісти про це публічно.

Я довго відкладала цей допис ще з минулого року. Чи то слів не могла підібрати, чи то сміливості не вистачало… Ти найкращий тато для нашого сина – іншого я навіть не уявляю. Я вдячна тобі за наш довгий шлях разом. І нехай далі ми крокуємо окремо, наш Тіма – це наш найбільший скарб і наш зв'язок назавжди. Життя продовжується. Далі буде…
- написала Анна. 

Варто зауважити, що жінка познайомилася зі своїм вже колишнім чоловіком на одному із проєктів сумнозвісної режисерки Оксани Байрак. Через півроку вони почали зустрічатися, а вже у 2018-му побралися. Пізніше у них народився син Тимур.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зірка серіалу “Кріпосна” зізнався, як йому довелося звільнитися з фронту. Актор Олександр Печериця воював у лавах ЗСУ із самого початку війни.