Зірка серіалу "Кріпосна" вдруге став батьком! Знаменита акторка народила Олексію Яровенко сина (ФОТО)

Новини шоубізнесу
11 632
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олексій Яровенко показав другого сина
Фото: instagram.com/jaravienka

Олексій Яровенко поділився великими змінами у житті, адже віднедавна його родина стала ще більшою

Популярний актор театру і кіно білоруського походження Олексій Яровенко вдруге став татом. У зірки серіалу “Кріпосна” та його дружини, відомої акторки Ольги Карпової народився син. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Радісною новиною Олексій Яровенко поділився у себе в соцмережах. 24 березня актор опублікував перший чорно-білий кадр з малюком, на якому показані ніжки новонародженого. Проте обличчя малюка пара поки вирішила не демонструвати широкому загалу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У публікації Олексій повідомив, що в них з дружиною народився другий син, якого назвали Глібом. Також відомо, що зіркова пара виховує сина Данила — їх первісток народився влітку 2021 року.

Гліб Олексійович Яровенко! Дякую, Ольго, за сина!
— написав актор.
Олексій Яровенко показав другого сина
Фото: instagram.com/jaravienka

Зазначимо, що зіркове подружжя не часто говорить про своє сімейне життя. Відомо, що Олексій Яровенко та Ольга Карпова познайомилися на театральному фестивалі в Кишиневі. Знаменитості почали спілкуватися, а згодом між ними закрутився роман, тому задля створення родини Олексій переїздив у Київ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Віталій Козловський розірвав Мережу премʼєрою кліпу, де вперше показав вагітну дружину . Таким чином артист підтвердив чутки, що зовсім скоро в нього зʼявиться первісток.