Наталія Могилевська розповіла, на що надихнув її коханий чоловік

Новини шоубізнесу
1 187
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Артистка Наталія Могилевська здивувала зізнанням з особистого життя
Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Артистка зіграла зі своїм обранцем у гру

Відома українська співачка Наталія Могилевська, яка розчулила роликом з молодшою донькою, зворушливій формі звернулася до свого офіційного чоловіка Валентина. Подробиці - в нашому матеріалі.

Варто зауважити, що 48-річна знаменитість вкрай нечасто ділиться кадрами з особистого життя. Зокрема, вона досі не розповідає публічно, хто саме підкорив її серце. Однак, вона вирішила привідкрити деякі деталі свого шлюбу та зізналася, на що її надихнув коханий, з яким вона познайомилася в перші місяці повномасштабного вторгнення та пізніше вдочерила двох дітей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зізнання відбулося у формі гри, за правилами якої Наталії потрібно було відверто відповісти на запитання, яке написано на картці. Отож, коли Могилевська отримала запитання стосовно того, на що ж надихнув її чоловік, артистка розчулила своєю відповіддю.

Любий, ти надихнув мене на головне – бажання мати з тобою родину, мати з тобою дітей,
- зазначила Могилевська.
Артистка Наталія Могилевська здивувала зізнанням з особистого життя
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Наталія Могилевська поділилася враженнями від сольного концерту Макса Барських на біс. Артистка на власні очі побачила живий виступ колеги, кар'єра якого починалися на її очах.