Наталія Могилевська зізналась, в яких умовах підбадьорювала українських захисників (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 772
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Наталія Могилевська, фото
Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Замість своїх музикантів артистка запрошує на виступи місцевих

Наталія Могилевська, чиє справжнє ім’я ми називаємо в іншій нашій статті, часто їздить на фронт. Разом з нею на це наважується тільки її чоловік. Про концерти на передовій та складнощі, з якими доводиться зіштовхуватися співачці - розповідаємо далі.

Співачка Наталія Могилевська зазначає , що виступати для українських захисників доводиться без своєї команди музикантів. Вона дала на фронті близько 300 концертів і лише її чоловік наважувався вирушати туди з нею.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім, Наталя не засмучується через це. При нагоді вона звертається до місцевих жителів, які вміють грати на музичних інструментах.

Співачка додає, що часом підбадьорювати на локації доводиться не лише військових, а і самих музикантів.

У Харкові знайшлася дівчина з консерваторською освітою. Я тільки починаю співати, а вона: “Тихо, Наталочко, я ще вступ не дограла…”. У Мукачево хлопчик, напевно, 14 років, ручки трусяться. А я кажу: “Грай, не бійся”. Він тільки в консерваторію щойно вступив, перший курс. Різне було,
- пригадала співачка для Ukraine World News.

Також іноді спів доводилось заміняти читанням віршів чи гумористичними історіями. А все тому, що ворог знаходився надто близько.

Кажуть: "Наташа, за "зеленкою" фронт. Не можна музики, бо почують вороги". Там в одній хатинці під виноградом стоїть HIMARS, а в іншій - людей немає. Нікого нема на 150 кілометрів, все розбомблено. І поруч залишки будиночка - там хлопці наші, чоловік 10. Співати не можна, тож я почала читати вірші,
- додала зірка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Наталія Могилевська зізналась, чому не виховуватиме своїх дітей так, як це робили її батьки. Детальніше про це - у цьому матеріалі .