Дружина Тімура Мірошниченка нарешті розсекретила ім'я їхньої названої доньки, а також показала її лице (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
666
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Інна Мірошниченко розповіла, чи легким було всиновлення другої дитини
Фото: instagram.com/_inna_mi_

Інна також розсекретила деталі, пов'язані з усиновленням

Дружина відомого українського телеведучого та оглядача Євробачення Тімура Мірошниченка Інна, яка разом із зірковим чоловіком удочерила дівчинку, нарешті повністю показала обличчя дитини, а також розсекретила її ім'я. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, у себе в Instagram Інна розповіла, що доля звела її із майбутньою донькою 15 травня у Міжнародний день сім'ї. Як виявилося, дружина Тімура опинилася в заторі, однак вирішила не марнувати час та зателефонувала до служби у справах дітей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На іншому кінці дроту слухавку підняли і жінка висловила бажання пошуку анкети дітей віком з 8 до 12 років. Саме так вона натрапила на анкету Ангеліни, яка і стала її донькою.

15 травня я їхала у справах і застрягла в заторі. Вирішила не витрачати час і зателефонувати в одну зі служб у справах дітей. Слухавку підняли, а я не очікувала. Прошу почекати і починаю швидко за кермом заходити на сайт Мінсоцполітики, сортувати анкети дітей за віком 8-12 і першою серед всіх бачу її ім'я. Ангеліна. Ангел-Інна. Це наш ангел, точно наш. Питаю, чи актуальна анкета? "Так. Краще приїжджайте. Поговоримо. Я дуже хочу, аби всі мої діти були в сім'ях,
- поділилася Інна.

Обраниця Тімура відразу почала процес усиновлення другої дитини. Інна каже, що на це пішло майже півтора місяця. Кохана Мірошниченка вельми вдячна, що їм з Тімуром йшли на зустріч та робили все, щоб подружжя змогла якомога швидше удочерити дівчинку.

Ця історія не буде простою, бо має багато викликів і потребує багато сміливості і терпіння. Як би страшно не було чути історію чи медичний висновок, жодного разу ми не подумали, що треба подивитися ще когось. Це наша Ангеліна. Далі було півтора місяця служб, розпоряджень, документів, погоджень і 1600 км в один бік для побачення. Я десятки разів плакала від вдячності людям, які допомагали, робили все, що в їхніх силах і навіть більше, аби пришвидшити це. Попереду ще багато бюрократії, але все це такі дрібниці, коли ти бачиш, що дитина отримала те, про що так сильно мріяла, - сім'ю!
– резюмувала дружина ведучого.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те як Інна та Тімур Мірошниченки показали, як всього за рік їх любов кардинально змінила життя названого сина. За цей час хлопчик змінився до невпізнаваності.