"Це жахливо й низько": Kola звинуватила зірок у заздрості та атаці на кліп "Цілуй" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
4 806
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Кліп Kola "Цілуй" піддався атаці через мережу
Фото: Instagram.com/kola__official

Зірка прокоментувала атаку на свій кліп, обґрунтовуючи це конкуренцією в шоу-бізнесі

Популярна українська співачка Kola, яка порозмірковувала на тему майбутнього материнства, піддала критиці деяких своїх колег з вітчизняного шоу-бізнесу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, як виявилося, причиною обурення артистки стали конкретні дії деяких її колег. Виконавиця говорить, що дехто спеціально перешкоджає просування її нового кліпу “Цілуй” . Зокрема, хтось надсилає скарги, через які відео не потрапляє у тренди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артистка зазначила, що подібне відбувається з нею далеко не вперше. Окрім того, вона показала докази того, як графік переглядів різко обвалюється. Резюмуючи, Kola вирішила звернутися до недоброзичливців.

Щось відбувається страшне з нашим кліпом. Це 100% якесь замовлення, щоб злити наш кліп, щоб його не пропустили у тренди. Це когось просто душить жаба. Звісно, ми приблизно розуміємо і знаємо, хто це, тому, що ми бачимо, що відбувається. Знаєте, що найжахливіше? Нам жодних ворогів не треба, тому що ми так ненавидимо одне одного, ми так заздримо одне одному… Стільки питань не вирішених. Це жахливо й низько. Це показує характер не бійця, а незрозуміло чого. Людям не подобається, коли у когось щось виходить. Нічого, ми не залишимося непомітними! Все буде у нас гаразд, бо ми чесні та добрі люди. На відміну від вас, злі жаби. Мабуть вам гроші немає куди витратити.
- зазначила Kola.
Кліп Kola "Цілуй" піддався атаці через мережу
Скриншот
Кліп Kola "Цілуй" піддався атаці через мережу
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як співачка Кола стала новою cover girl відомого глянцю. Артистка приміряла вбрання у білому, рожевому та червоному кольорах