Відома співачка KOLA похизувалася підтягнутою фігурою у купальнику (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна українська співачка KOLA поділилася атмосферними кадрами з зимового відпочинку. Разом зі своїм чоловіком артистка провела канікули на Заході України. А як це було – розповідаємо на HOCHU.ua!

На своїй сторінці в Instagram Анастасія Прудіус (справжнє імʼя артистки) поділилася свіжими кадрами з місця відпочинку. Не дивлячись на те, що її коханий живе в Ізраілі, пара вирішила провести зимові канікули сам е в Україні, де вони обидва народилися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Судячи з соцмереж співачки, для невеликого вікенду вони обрали затишний готель у місті Яворів, що в Івано-Франківській області. Там артистка провела час в компанії коханого чоловіка, таємне весілля з яким відгуляла незадовго після знайомства. На серії кадрів можна помітити, що KOLA насолоджувалась місцевими краєвидами й кухнею. Ба більше, зірка показала, як виглядає її фігура в одному лише купальному костюмі, адже зазвичай вона звикла для повсякдення обирати обʼємний одяг.

Відома співачка KOLA похизувалася підтягнутою фігурою у купальнику (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/kola__official
Відома співачка KOLA похизувалася підтягнутою фігурою у купальнику (ФОТО) - фото №2
Фото: instagram.com/kola__official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше співачка KOLA та український військовий Павла Вишебаба випустили трек "Шлях" . Варто зазначити, що це не перша їх спільна робота, проте увагу слухачів вона привернула не менше, ніж минулого разу.