Камалія приїхала до колишнього чоловіка, щоб зустрітися з доньками та показала його будинок у Лондоні

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Камалія відвідала своїх дітей, які проживають з колишнім чоловіком
Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Артистка зробила вельми приємний сюрприз своїм донькам

Українська виконавиця Камалія, яка після розлучення отримала пропозицію руки та серця, навідала свого колишнього чоловіка та доньок у Лондоні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Окрім того, вона засвітила будинок, в якому Захур мешкає із доньками Арабеллою та Мірабеллою. Відповідним відео Камалія поділилася у себе в Instagram .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артистка повністю показала свій шлях від аеропорту і до будинку ексчоловіка. На останніх кадрах вона обіймає своїх дітей, які дуже зраділи несподіваному приїзду мами.

Переліт, трохи втоми, але так багато радості в серці! І ось я вже в Лондоні! Мить, коли я побачила своїх рідненьких Мірабеллу і Арабеллу, була безцінною. Їхня радість і обійми зробили цей момент ще більш особливим. Нічого не може зрівнятися з тим, щоб бути поруч зі своїми дівчатками, відчувати їхнє тепло і любов. З кожним разом розумію, як сильно вони виросли і як важливо для нас бути разом. Родина – це найцінніше, що у нас є,
– поділилася співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Камалія зізналася, кому після розлучення дістався їхній із Захуром розкішний будинок. Артистка також зазначила, чи встигла повною мірою поділити майно із бізнесменом.