"Круто бути чесним і порядним": Решетнік відповів стосовно хейту через його бронь від мобілізації

Новини шоубізнесу
577
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Григорій Решетнік прокоментував закиди стосовно того, що він спокійно може виїжджати за кордон
Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Ведучий вкотре зазначив, що робить все у рамках закону

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік, який замислюється над поповненням у родині, поїхав із родиною у відпустку. Варто зауважити, що окрім побажань Григорій отримав чималу порцію критики від фоловерів. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у себе в Instagram знаменитість поділився кадрами з вокзалу. Григорія розкритикували за те, що він, на відмінну від багатьох може вільно пересуватися країною та виїжджати з неї.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Решетнік не змовчав і відреагував на ці закиди. Він заявив, що робити все відповідно до закону. Окрім того, він зауважив, що є багатодітним батьком, сплачує податки та допомагає ЗСУ.

Я розумію і усвідомлюю всю актуальність цього запитання... Скажу наступне. Круто жити за законом і завжди дотримуватися його – це і є відповідальність. Круто народжувати дітей за коханням і бажанням, ще до того, як це давало якісь переваги. Круто завжди жити та залишатися в Україні – вірити в неї та її людей. Круто працювати та справно сплачувати податки, підтримуючи економіку. Круто допомагати тим, хто захищає нас і дякувати щоденно не лише словом. Круто бути чесним і порядним – в цьому сила та щастя,
- наголосив ведучий.
Григорій Решетнік прокоментував закиди стосовно того, що він спокійно може виїжджати за кордон
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Григорій Решетнік розповів, чому на телеекрани в 2024 році вийде саме проєкт “Холостяк”. Ведучий каже, що це велике щастя мати за головного героя цього сезону Олександра Терена, який є ветераном війни.