Антін Мухарський так і не побачився з дітьми від путіністки Єгорової навіть після звернення до консула

Новини шоубізнесу
1 691
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Антін Мухарський не бачиться зі своїми дітьми
Антін Мухарський. Фото: facebook.com/AntinMykharskyi

Антін Мухарський порівняв свої стосунки з колишньою дружиною з історією взаємин України з росією

Антін Мухарський, відомий письменник і шоумен, якого намагалися отруїти , поділився своєю історією про невдалі спроби зустрітися з дітьми, які народилися у шлюбі з телеведучою Сніжаною Єгоровою, що відома своїми проросійськими поглядами. Що про це відомо — дізнавайтеся на Хочу!

На цю мить Мухарський перебуває в Туреччині, де бере участь у благодійних заходах за запрошенням турецького посольства в Анкарі. Скориставшись нагодою, шоумен намагався організувати зустріч з трьома дітьми від Єгорової, проте його зусилля виявилися марними.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Юристи, до яких звертався Мухарський, не змогли встановити адресу проживання синів і доньки. Про це чоловік розповів в інтервʼю Яніні Солколовій.

Я звернувся до українського консульства в Анталії з проханням надати адресу проживання моїх дітей у Туреччині. Через юриста були пророблені певні дії, але держава Туреччина не видає особистих даних. Тому я не побачу своїх дітей, бо не знаю, де вони проживають,
— зазначив Антін Мухарський.

Щодо контактів з колишньою дружиною, Мухарський також не намагався відновити спілкування. Як він зазначив, їхні стосунки настільки зіпсовані, що будь-які переговори з Єгоровою здаються неможливими.

Зазначимо, що Антін Мухарський та Сніжана Єгорова прожили разом близько дев'яти років та мають трьох дітей — синів Андрія й Івана та доньку Орисю. Зараз Мухарський не підтримує зв'язок з дітьми, частково через конфліктні погляди Єгорової, яка підтримує російське вторгнення в Україну та впливає на дітей своїми переконаннями

Ні, це неможливо, так як неможливо помиритися з Путіним. Історія нашої родини — це така, в краплі відображається історія взаємин двох країн, України та росії, в такій перспективі останніх 10−15 років,
— додав шоумен.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Антін Мухарський віджартувався, чому не пішов на фронт . Колишній чоловік Сніжани Єгорової висміяв свої навички поводження зі зброєю.