Показала свої форми з усіх можливих ракурсів: Анна Cаліванчук продемонструвала свої заняття спортом на березі моря (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
18 883
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Акторка Анна Саліванчук блиснула формами на відпочинку
Фото: salivanchuk.anna / Instagram

Артистка розповіла, наскільки спорт є важливим для неї

Популярна українська акторка, зірка серіалу “Свати” Анна Саліванчук, яка показала, як ніжиться на літніх грецьких пляжах, вкотре засвітила свою розкішну фігуру. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, артистка розповсюдила ролик, в якому показала як займається спортом. На зірці був одягнений рожевий комбінезон для заняття фізкультурою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, цей комбінезон був з розрізом на спині. До того ж в області грудей Саліванчук також розстібнула блискавку, чим сильно розбурхала мережу. Зазначимо, що Анна показала себе з усіх можливих ракурсів: як знизу, так і зверху. Окрім того, вона станцювала перед об'єктивом камери, стоячи біля пальм.

Без спорту не уявляю свого життя! А займатися на березі моря – це неймовірний кайф,
- залишила піддпис Саліванчук.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анна Саліванчук зізналася, що досі не оговталась від розлучення з чоловіком. Відома акторка розповіла, чому досі не може спілкуватися зі своїм екскоханим. Вона також заявила, що таке спілкування приносить їй неабиякий біль.