Уламки ракети влучили біля будинку Фагота із ТНМК: "У сльозах та істериці біг до під'їзду" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
551
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фагот опинився в епіцентрі ракетного удару
Фагот. Фото: facebook.com/olegfahot.mykhailiuta

Фагот опинився біля багатоповерхівки в Оболонському районі, куди потрапив уламок ворожої ракети

Олег Михайлюта, більш відомий як Фагот з гурту "ТНМК", який розкрив секрет міцності стосунків з коханою, опинився у самому епіцентрі вибухів під час ракетної атаки на Київ. Що у цей час пережив артист — дізнавайтеся на Хочу!

Ввечері 30 червня російські окупанти здійснили ракетний обстріл України. В тому числі від ударів постраждала і столиця, адже уламки ракет пошкодили багатоповерхівку в Оболонському районі, а також постраждали інші райони Київщини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У коментарі виданню Oboz Фагот зізнався, що опинився в епіцентрі обстрілу. Артист перебував біля багатоповерхового будинку в Оболонському районі, коли поруч впав уламок ракети.

За словами співака, він приїхав полити квіти у квартирі та припаркував автомобіль. Через десять хвилин він почув гучні вибухи, бо приліт був дуже близько.

Вчора (30 червня — прим. ред.) ввечері я приїхав на Оболонь, припаркував автомобіль біля свого будинку, і через хвилин десять буквально поруч прилетіло. Вибух був дуже гучним,
— зазначив Фагот.

Михайлюта розповів, що навколо люди були шоковані, але кожен реагував по-різному: одні висловлювали обурення окупантами, інші були налякані. Сам артист не очікував вибухів, бо не чув сигналу повітряної тривоги.

Люди реагували по-різному. Хтось, пробігаючи, вигукнув: "От і нас з бойовим хрещенням". Хтось у сльозах та істериці біг до під'їзду, де це сталося. Звуку повітряної тривоги я не чув, тому все було неочікуваним,
— додав артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що ведучий Анатолій Анатоліч також опинився в епіцентрі вибухів . У цю мить шоумен знаходився на вулиці разом з дружиною та маленьким сином, де на їх очах від уламка сильно постраждав чоловік.