Фагот відверто розповів, як вже 12 років живе з коханою без штампу в паспорті: "Важко знайти когось краще, ніж я"

Новини шоубізнесу
2 960
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Олег Михайлюта та Ольга Навроцька, фото
Фото: instagram.com/fahot/

Олег Михайлюта розкрив секрет міцності стосунків з Ольгою Навроцькою

Фагот, який не так давно зізнався, що кинув колишню дівчину , коли дізнався про її вагітність, поділився новими деталями свого особистого життя. Артист розповів про те, як йому вдається втримати біля себе кохану Ольгу Навроцьку, з якою він перебуває у стосунках вже 12 років і не поспішає офіційно оформлювати їх.

Попри відсутність штампа в паспорті, Олег Михайлюта та Ольга Навроцька є однією з найміцніших пар українського шоубізнесу. За словами Фагота, їх секрет стосунків в тому, що вони суцільно приймають одне одного.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Суцільне прийняття себе та того, хто поруч. Це навіть не секрет, а даність. Якщо приймаєш її, то це дійсно працює,
розповів артист в шоу "ТУР Зірками".

На запитання ведучої, чи не натякала Ольга протягом цих 12 років на весілля, Олег весело зауважив, що жінки завжди можуть дати зрозуміти про свої бажання. Але вести її під вінець він не поспішає:

Ну по-різному. Дівчата вміють знаходити різні форми, щоб натякнути. Чому вона досі зі мною, ліпше в неї запитати. Напевно, важко знайти когось краще, ніж я, чи вона.

Цікаво, що раніше в інтерв'ю для шоу "Наодинці" Фагот розповів , що обоє вони мали попередні стосунки: він вже був одружений, а Ольга була в заміжжі. Тому вони не вважають за потрібне проводити весілля.

Я вже був одружений, вона була заміжня, так це вже зайве,
— сказав він.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом в Мережі обговорюють роман Позитива. Артист нарешті розкрив особистість своєї загадкової коханої та підтвердив здогадки прихильників.