"Їй 8 років і вона вперше їла піцу": Тімур Мірошниченко розповів про свою доньку Ангеліну і те, що його найбільше вразило (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 987
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Тімур та Інна Мірошниченки з дітьми: ведучий розповів про 8-річну Ангеліну, яку вони вдочерили напередодні
Тімур та Інна Мірошниченки з чотирма дітьми. Фото: пресслужба 1+1

Про цю дитину мріяла вся родина!

Популярний український телеведучий, ведучий програми “ЖВЛ Представляє” Тімур Мірошниченко та його дружина Інна зовсім нещодавно стали батьками вчетверте ! Зіркова пара, яка рік тому всиновила хлопчика Марселя , як і планувала, всиновила ще одну дитину — дівчинку Ангеліну, якій 8 рочків.

Як діти прийняли старшу сестру, що його вразило найбільше і як минули перші вихідні родини у новому складі, Мірошниченко розповів в ефірі “Сніданку з 1+1”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Попри те, що шлях усиновлення вони з дружиною Інною вже проходили, для пари це все одно новий досвід. Наприклад, дівчинка у свої 8 років щойно вперше скуштувала піцу, зізнається телеведучий:

Вчора ввечері, поки світла не було, гуляли на вулиці до 10 вечора. Ну, і звісно, діти хочуть їсти і ми замовили піцу. Їй 8 років і вона вперше їла піцу. І звісно, вона навіть не знала, як її тримати. Не можу сказати, що складний, але надзвичайно цікавий досвід, коли ти пояснюєш очевидні, здавалося б, речі дитині, яка старше, ніж твої попередні діти,
— зізнається Тімур Мірошниченко.
Інна Мірошниченко показала названу доньку Ангеліну - фото
Інна Мірошниченко зафільмувала як 8-річна Ангеліна куштує свою першу піцу в житті. Фото: instagram.com/stories/_inna_mi_

Щодо інших малюків, то всі вони чекали на поповнення в родині. Більш того, вони записували відео для своєї старшої сестрички та відправляли їй.

Вперше Тімур та Інна познайомились з Ангеліною місяць тому в Польщі. Саме там знаходився дитбудинок, який евакуювали в лютому 2022 року. Найбільше на зустріч з Ангеліною чекала 6-річна Мія, бо вона дуже хотіла старшу сестричку, каже багатодітний батько:

Я пам'ятаю вона просто підійшла до нас і ствердно сказала: “Так, у мене у мене буде старша сестра, десь років 8. Ми будемо спати в одній кімнаті, вона на верхній полиці”.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про найкращих зіркових татусів України . З кого зі знаменитостей можна брати приклад і чому — дізнавайтеся на Хочу!