"Іншого виходу не буде": дружина Тімура Мірошниченка розповіла, чи розглядають вони можливість еміграції з дітьми

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Тімур та Інна Мірошниченко, які нещодавно розповіли про те, що планують всиновити ще одну дитину, розглядають можливість еміграції з дітьми. Думками з цього приводу поділилася дружина ведучого. У якому випадку зіркове подружжя покине Україну? Читайте далі.

Дружина Тімура Мірошниченка відповідала на питання підписників у Instagram Stories та висловила свою позицію щодо можливості еміграції з України. Один з читачів поставив Інні наступне питання: "Чи допускаєте в планах колись еміграцію з дітьми?".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інна Мірошниченко сказала, що за власним бажанням їхати з України вони не планують. Річ у тім, що їхня сім'я глибоко любить Україну. Та й, за словами дружини відомого ведучого, влитися в нову культуру та менталітет дуже непросто.

"Іншого виходу не буде": дружина Тімура Мірошниченка розповіла, чи розглядають вони можливість еміграції з дітьми - фото №1
Фото: _inna_mi_ / Instagram

Ні. За власним бажанням — ні. Ми любимо Україну. Плюс наші роботи не передбачають розвитку за межами України. Кожна країна має свій менталітет. І не завжди легко "вписатися" в нього,

— написала Інна.

Однак, попри любов до України, можливість еміграції Тімур та Інна Мірошниченко не відкидають. За її словами, існує лиш єдиний варіант, коли вони можуть переїхати в іншу країну:

Але, якщо буде ризик окупації, іншого виходу не буде,

— зауважила вона.

"Іншого виходу не буде": дружина Тімура Мірошниченка розповіла, чи розглядають вони можливість еміграції з дітьми - фото №1
Фото: _inna_mi_ / Instagram
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Інна й Тімур Мірошниченко виховують трьох дітей. Донька Мія народилася у 2018 році, син Марк — на початку 2020 року. А ось в липні 2023 зіркова сім'я всиновила ще одну дитину — хлопчика Марселя. До речі, нещодавно Тімур Мірошниченко розповідав, як всиновлений хлопчик  змінив життя усієї родини .