На Каньє Веста вкотре подали до суду: ось чим цього разу репер образив своїх співробітників

Новини шоубізнесу
850
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Каньє Вест судиться зхі своїми співробітниками
Каньє Вест. Фото: GettyImages

Подейкують, що скандальний репер досі не виплатив обіцяні 120 тисяч за розробку нового додатку

Програмісти, які розробляли додаток для стрімінгового сервісу Каньє Веста, котрий нібито прилетів на московію , подали на нього до суду за цькування, невиплату понаднормових та затримку зарплат. Усі деталі скандалу дізнавайтеся на Хочу!

Згідно з повідомленням The Washington Post, команда складалася з восьми осіб з різних країн, включаючи неповнолітніх. У квітні 2024 року Вест та його керуючий справами Майло Яннопулос, найняли їх для створення додатку YZYVSN, де планувалося завантаження альбомів Vultures та Vultures 2.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Позивачі заявляють, що зазнавали цькувань за віковими, расовими, статевими, сексуальними та етнічними ознаками. Вони також стверджують, що їх називали "рабами", а канал у Discord, де вони спілкувалися, називався "нові раби". Після завершення проєкту Вест пообіцяв оплатити їхню роботу, включаючи понаднормові, однак гроші так і не надійшли.

Повідомляється, що за розробку додатку було обіцяно $120 тис. Проте Вест вимагав від співробітників підписати угоди про нерозголошення, погрожуючи звільненням без оплати. Неповнолітніх членів команди змушували підписувати договори, згідно з якими вони вважалися "волонтерами".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Канье Вест витратив $850 тисяч, аби позбутися зубів. Тепер в його роті — смак протезів, дорожчих за діаманти.