Місце Yeezy тепер на звалищі світу моди: Каньє Вест зробив росіянина головним дизайнером свого бренду

Новини шоубізнесу
534
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Скандальний репер Каньє Вест похвалився співпрацею з не менш скандальним російським дизайнером Гошею Рубчинським. Тож якщо хтось думав, що головний антисеміт може зашкваритися тільки токсичними висловлюваннями, — для вас є не найприємніша новина...

Так, у соціальній мережі Х (у минулому - Twitter) Каньє Вест оголосив , що відтепер головним дизайнером бренду Yeezy є Гоша Рубчинський. А він, як відомо, вирізняється проросійською позицією, фанатичною любов'ю до серпа і молота, а також тривалим періодом мовчання після звинувачень у домаганнях до неповнолітнього.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Таку колаборацію безславних знаменитостей навряд чи можна назвати свідомо успішною. Але, як буде насправді — покаже тільки час. Сам же Каньє називає Рубчинського "легендарним дизайнером" і щасливий, що їм вдалося об'єднатися заради створення нових колекцій.

Yeezy вітає Гошу Рубчинського як нового керівника відділу дизайну. Прихід цього легендарного російського дизайнера в Yeezy, провідний світовий бренд у музиці та моді, є важливим досягненням в історії дизайну,

- зазначено в публікації Йе.

Місце Yeezy тепер на звалищі світу моди: Каньє Вест зробив росіянина головним дизайнером свого бренду - фото №1

Зазначимо, що Гоша Рубчинський — один з небагатьох представників російської fashion-індустрії, хто зміг досягти великої популярності в усьому світі. У його вбраннях ходили Раян Гослінг, Ріта Ора, A$AP Rocky та інші, а співпрацювати з дизайнером прагнули бренди-гіганти, серед яких: Dr Marten's, Levi's, Burberry, FILA, Kappa та Adidas. Однак усе це залишилося в минулому.

Утім, у минулому залишилася і слава Каньє Веста. Його бренд Yeezy здобув величезну популярність завдяки співпраці з Adidas. Адже хто у 2023 році все ще не знає, як виглядають yeezy boost? Проте свою кар'єру та контракти з найбільшими fashion-ритейлерами він згубив власними антисемітськими висловлюваннями в соціальних мережах, на концертах та в пресі. Тож не дивно, що співпрацювати тепер йому доводиться з путіністом, а не лідерами модної індустрії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що нещодавно Каньє Веста підловили в незручній ситуації посеред Венеції. Під час водної прогулянки репер випадково "похизувався" оголеними сідницями .