Христина Соловій неочікувано оцінила роботу Маші Єфросиніної та їх "гострі моменти" в інтервʼю

Новини шоубізнесу
539
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Христина Соловій висловилася у бік Маші Єфросиніної
Христина Соловій та Маша Єфросиніна. Фото: instagram

Сама ж артистка називає це інтервʼю найкращим

Палка дискусія Христини Соловій та Маші Єфросиніної наробила чимало галасу, а тисячі глядачів мріяли побачити, чим закінчилася сварка знаменитостей . Проте що сама співачка думає про таке доволі скандальне інтервʼю — вона розповіла тільки нещодавно.

У коментарі для "Нашого Радіо" співачка розповіла, що насправді вважає Машу Єфросиніну гідним співбесідником та чи не найкращою інтервʼюєркою України. Саме тому усі деталі свого особистого життя та й не тільки, вона довірила саме їй у проєкі “Екзамен. Нова реальність”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При цьому Христина Соловій зазначила, що палкі дискусії зіграли їм тільки “на руку”, адже саме завдяки їм це інтервʼю привернуло стільки уваги з боку глядачів. Ба більше, завдяки цьому Маша та Христина навіть змогли відкрити благодійний збір на допомогу українському війську.

Так я її для себе й уявляла. Я знала, що вона найкращий інтерв'юер у цій країні. І, незважаючи на всі ці гострі моменти, які, я вважаю, були дуже потрібні, й у першу чергу не для неї, а щоб виникла ця суспільна дискусія, я думаю, що це інтерв'ю — моє найкраще,
— висловилася Христина Соловій.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Христина Соловій зробила зізнання стосовно того, чи підтримує зв'язок із Сергієм Жаданом. Виконавиця розповіла, як ставиться до дружби з колишніми.