Для тих, кому цікаво, чим закінчився "махач": Єфросиніна та Соловій пообіцяли показати повне відео мовного скандалу. Але є одна умова

Новини шоубізнесу
724
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Маша Єфросиніна та Христина Соловій мали гарячу суперечку, колаж
Колаж Хочу!

Кожен охочий може прискорити вихід матеріалів у світ!

Після скандальної заяви Христини Соловій , що на руках Маші Єфросиніної — кров українців, та розголосу, якого набула ця ситуація, дівчата вирішили використати її з користю для України. Що вигадала зіркова ведуча спільно зі співачкою — розповідаємо далі!

Останнє інтерв’ю, яке Маша Єфросиніна брала у відомої української співачки Христини Соловій, наробило чимало галасу у Мережі. Думки людей, хто з них правий, звісно ж, відразу розділилися. Але саме завдяки цьому телеведуча та популярна виконавиця отримали змогу оголосити унікальну “акцію”. Деталями вони поділилися на своїх сторінках в Instagram .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У дописі вказано, що думки в людей можуть бути різними, однак ворог у нас спільний. І саме тому усі, кому цікаво, чим же закінчився “словесний махач” дівчат, мають змогу про це дізнатися! Щоправда, за однієї умови.

В українському соціумі завжди має бути місце діалогу. Ми по-різному проживали і проживаємо це життя, маємо різний досвід та погляди. Але ворог у нас — спільний — рос/я.

Тому вперше в історії українські срачі будуть працювати на нашу спільну перемогу 😁

Якщо зберемо 1 мільйон гривень на реабілітацію поранених бійців 3 штурмової бригади в Авдіївці, покажемо вам, чим закінчилась наша дискусія.

Так що донатьте, і у всіх своїх суперечках та коментарях в інтернеті не забувайте, хто наш справжній ворог,
— йдеться у повідомленні.

Номер карти знайдете у цьому ж дописі. А в сторіс та шапці профілів Єфросиніної та Соловій закріплене активне посилання на банку для донатів.

Користувачі Мережі, до речі, приємно вражені тим, наскільки круто придумали дівчата. Ось, що вони пишуть під цим постом:

  • Це найкраще завершення конфлікту

  • Неочікувано і красиво. +++

  • Воуууу🔥

  • Найс🔥

  • Оу! Це точно краще срачів і постійного інфошуму

  • Це найкращий спосіб використати увагу 👏👏👏👏

Коментарі під дописом Соловій та Єфросиніної, колаж Хочу
У коментарях під постом “засвітилася” навіть Надя Дорофєєва
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, у цьому ж інтерв’ю Христина Соловій розповіла, чому розсталася із Жаданом , та зізналася, що певний час у неї було двоє чоловіків. А от сам Сергій Жадан про стосунки зі співачкою наразі віджартовується і намагається хоч якось “викрутитись” із ситуації, що склалася.