"Не ідеальна, але натуральна": Анна Саліванчук потішила звабливими вигинами у купальнику (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
7 474
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Анна Саліванчук здивувала кадрами з пляжу
Фото: salivanchuk.anna / Instagram

Анна додала, що лише нещодавно полюбила себе

Відома українська акторка Анна Саліванчук, яка показала, як відпочиває на літніх грецьких пляжах, знову показалася у відвертому вигляді. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у себе в соцмережах Анна продемонструвала стан своєї фігури. Зокрема, вона показалася у вельми звабливому купальнику.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, у своєму пості Анна додала, що лише нещодавно полюбила себе. Окрім того, вона зазначила, що хоч і не ідеальна, але натуральна.

Така, як є! Не ідеальна, але натуральна. Як то кажуть, все своє ношу із собою. Максимум, колола в лоб ксеомін і радіус та вітаміни. Народила двох козаків, через два місяці мені 39, а я тільки зараз навчилася обирати себе, полюбила себе і почала носити короткі спідниці, не соромитися моїх ніг, які ніколи не були ідеальними,
– написала Саліванчук.

Окрім того, акторка додала, що ніколи не мала шести кубиків, проте її талія завжди була гарною. Однак, Анна заявила, що також любить і поїсти.

Бо спорт я люблю дуже, але і смачно поїсти теж. І всім, хто напише, скільки можна виставляти себе в купальнику, я відповідаю вже: скільки хочу – стільки і буду,
- заявила зірка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анна Саліванчук продемонструвала свої заняття спортом на березі моря. Артистка розповіла, наскільки спорт є важливим для неї.