Вілл Сміт та Джада Пінкетт-Сміт знову стануть батьками, хоч вже довгі роки не живуть разом

Новини шоубізнесу
669
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Вілл Сміт стане татом вчетверте
Вілл Сміт та Джада Пінкетт-Сміт. Фото: Getty Images

Зіркова пара звернулася до сурогатної матері, яка народить їм третю спільну дитину

Відомий оскароносний актор Вілл Сміт стане батьком вчетверте! Разом з дружиною Джадою Пінкетт-Сміт, з якою він не живе разом вже 7 років, знаменитість очікує на появи ще однієї дитини. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Цього разу дитину йому народить не дружина Джада Пінкетт-Сміт, а інша жінка. Радісно новина просочилася у ЗМІ відразу після того, як пара відвідала прем'єру фільму "Погані хлопці: Все або нічого", де Сміт зіграв одну з головних ролей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як повідомляє видання Ace Showbiz, 55-річний Вілл та 52-річна Джада звернулися до сурогатної матері, яка й народить їм дитину. Проте варто зазначити, що цією новиною з журналістами поділилися не самі знаменитості, а особа, наближена до пари.

У Вілла і Джади народиться ще одна дитина від сурогатної матері,
— повідомив інсайдер із близького оточення пари.
Вілл Сміт та Джада Пінкетт-Сміт стануть батьками
Вілл Сміт та Джада Пінкетт-Сміт. Фото: Getty Images

Сміт і Пінкетт-Сміт одружені вже понад 26 років і вважаються однією з найміцніших пар Голлівуду. Минулого року Джада повідомила шанувальникам, що з 2016 року вони живуть окремо, хоча офіційно залишаються у шлюбі. Вона підкреслила, що вони все ще мають почуття одне до одного та працюють над збереженням стосунків. Схоже, подружжя вирішило, що дитина може допомогти їм знову зблизитися.

У Вілла та Джади вже є двоє дітей: 26-річний син Джейден та 23-річна донька Віллоу. Крім того, Вілл має 31-річного сина Трея від попереднього шлюбу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями стало відомо, що 34-річна “Барбі” вперше стане мамою. Акторка Марго Роббі засвітила помітно округлий животик від час прогулянки з коханим.