Бред Пітт нарешті підтвердив роман з Інес де Рамон після двох років стосунків

Новини шоубізнесу
1 391
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Бред Пітт та Інес де Рамон фотографувалися з усіма охочими
Фото: кадр з фільму "F1"/Warner Bros

Мережею шириться спільне фото пари, яка відвідала чемпіонат світу з автоперегонів "Формула-1"

Легендарний голлівудський актор Бред Пітт, який нібито живе із молодою обраницею Інес де Рамон, офіційно підтвердив стосунки з жінкою, яка молодша від нього на 28 років. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, мережею наразі шириться фото, на якому видно, як закохані позують перед об'єктивом на чемпіонаті світу з автоперегонів “Формулі-1”. Як бачимо зі світлини, Бред та Інес перебували на гран-прі Великої Британії у Сільверстоун.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Вони міцно тримали один одного за руки та виглядали дуже щасливими. Окрім того, парочка активно фотографувалася з охочими. Таким чином, можна сказати, що 60-річний артист вже не приховує свій роман.

На світлині бачимо, що актор показався у жовтому жакеті та брюках молочного кольору. У якості головного убору він обрав панаму, а загальний образ довершив сонцезахисними окулярами. Кохана артиста вдяглася у блакитну сукню. Свій образ вона доповнила також окулярами, сумкою та золотою прикрасою.

Бред Пітт та Інес де Рамон фотографувалися з усіма охочими
Getty images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те як Бред Пітт відреагував на рішення доньки відмовитися від його прізвища. Інсайдер запевняє, що актор край важко переживає погіршення стосунків з власними дітьми.