Бред Пітт відсвяткував 60-річчя разом з новою коханою (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Легендарний американський актор Бред Пітт нещодавно відсвяткував свій ювілей. Знаменитому артисту виповнилося 60 років. Цей святковий день він вирішив провести зі своєю коханою дівчиною, акторкою Інес де Рамон. Пара була помічена у Парижі.

Про це повідомило авторитетне видання Daily.Mail.  Бреда, в буквальному сенсі, спіймали паризькі фотографи. Вочевидь, актор не приховував свого щастя, так як спокійно розходжував вулицями французької столиці з новою пасією.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Напевно, це було спільне рішення пари, відсвяткувати 60-річчя Пітта у найромантичнішому місті.  Джерело також повідомило, що своє 60-річчя артист провів не лише з Інес, а й зі своїми близькими друзями.

Бред Пітт відсвяткував 60-річчя разом з новою коханою (ФОТО) - фото №1

Отож, закоханих підловили у момент, коли вони прийшли до Théatre du Châtelet, задля того, аби побачити виконавця Асафа Авідана. Раніше ж їх помітили неподалік готелю, куди вони несли святкові кульки у вигляді цифри "60".

Бред Пітт відсвяткував 60-річчя разом з новою коханою (ФОТО) - фото №2

Відомо, що Бред зустрічається з лютого 2023 року. Це перші серйозні стосунки Пітта після того, як розлучився з Анджеліною Джолі.

Бред Пітт відсвяткував 60-річчя разом з новою коханою (ФОТО) - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як прийомна дочка Бреда Пітта публічно відмовилася від його прізвища.  Сталося це після того, як Захара приєдналася до жіночого товариства Альфа Каппа Альфа в коледжі Спелман.