Була першопрохідницею у "ВІА Грі", а тепер лишилася без роботи: чим зараз займається Альона Вінницька

Новини шоубізнесу
542
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Альона Вінницька створила свій гурт вже у 19 років
Фото: instagram.com/alenavinnitskaya

Співачка була творчою душею із самого дитинства

Відома українська співачка Альона Вінницька, яка різко висловилася щодо зрадниці Анни Седокової, вже досить давно не є зіркою, яку постійно обговорюють у ЗМІ. Зауважимо, що колишня учасниця гурту “ВІА Гра” з'явилася у медійному середовищі зокрема тоді, коли заявила, що її обранець пішов у ТРО на початку війни. Сама Альони тоді відмовилася евакуйовуватися через хвору маму.

Нагадаємо, що Альона, якій вже 50 років, із самого дитинства була напрочуд творчою душею. Вже у 19 років Вінницька заснувала музичний колектив "The Last Unicorn". Пік кар’єри Альони, вочевидь прийшовся на її участь у гурті “ВІА Гра”. До речі, вона стала першою учасницею знаменитого жіночого колективу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Проте, у гурті Вінницька затрималася відносно ненадовго. Через три роки вона подалася у сольне плавання і її перша робота “Давай забудем все” сподобалося багатьом поціновувачам вітчизняної музики.

Згодом на Альону чекав новий виток популярності і успіху у музичній індустрії. Проте, Вінницька бере творчу паузу через вигорання та проблеми з ментальним здоров'ям. Альона навіть зізнавалася публічно, що проходила терапію. Ба більше, Вінницька робила відверті заяви що про те, що перебувала у психіатричній лікарні та навіть сиділа на антидепресантах.

Дещо пізніше Альона повернулась на сцену. Вона стала ведучою програми "Зірковий шлях".

Якщо говорити про особисте життя селебритіс, то тут варто відзначити, що воно зачинене за сімома замками. Альона не воліє багато говорити про свого коханого Сергія Большого, який був її продюсером. Відомо лише те, що свого часу ходили чутки, що пара розірвала свої стосунки. Однак, колись Альона запевняла, що їхній шлюб просто переживав кризу і вони змогли дійти спільної думки що їм робити далі за допомогою психотерапевта.

Щодо сьогодення, то варто зазначити що Альона веде не надто публічний спосіб життя її пости у соцмережах датуються 2022-им роком. Хоча нещодавно артистка дала розгорнуте інтерв'ю українському виданню Oboz.ua, в якому розповіла, що залишилася без роботи та стабільного доходу через повномасштабне вторгнення російської армії. Наразі артистка шукає себе, проте не ділиться планами на майбутнє. Зокрема, відомо, що Вінницька має фонд, який спеціалізується на підготовці психологів для роботи з ветеранами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Альона Вінницька вперше назвала причину розставання з чоловіком-продюсером після 25 років сімейного життя. Відома співачка зізналася, що допомогло їй сильно зблизитися з чоловіком під час широкомасштабної війни.