Потап знову подався "розширювати горизонти" за межами України: де зараз репер

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після неочікуваних вибачень перед дружиною , Потап знову подався за кордон в період повномасштабної війни. На цей раз продюсер та репер відправився в Туреччину, бо, мабуть, щось заважає йому плідно працювати в рідній країну. Більше деталей розповідаємо на ХОЧУ.ua!

Потап ніколи не приховував своє бажання вийти на міжнародний музичний ринок, та досі артист не залишає такої цілі. Тому днями він знову покинув Україну, чи то заради кращої погоди, чи то заради нових артистів, що живуть за кордоном. В будь-якому випадку, зараз продюсер відправився працювати у Стамбул.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Потап знову подався "розширювати горизонти" за межами України: де зараз репер - фото №1
Фото: instagram.com/realpotap

Інформацією про це Потап поділився на власній сторінці в Instagram . Репер не став приховувати, що знову перетнув державний кордон і похизувався світлиною, зробленою на борту літака. А по прибуттю в Турцію Потап відправився у студію звукозапису, де теж встиг зробити декілька фото.

Розширюю території, будую міжнародну корпорацію шоубізнесу! Лечу до Стамбула на знімання нових відеокліпів! Я як продюсер завжди йду до нових можливостей та розширення горизонтів. Моя мета – побудувати квітучу міжнародну мережу у світі шоубізнесу,

– заявив Потап.

Потап знову подався "розширювати горизонти" за межами України: де зараз репер - фото №2
Фото: instagram.com/realpotap
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно відомий блогер заявив, ніби за спиною Потапа  Настя Каменських закрутила роман в Іспанії. Однак самі артисти поки не коментують нові скандальні чутки.