Відома акторка Катерина Кузнецова розсекретила, де зараз знаходиться Антон Лірник, який втік з росії

Новини шоубізнесу
14 108
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина Кузнецова та Антон Лірник
Фото: instagram.com/katykino; facebook.com/anton.lirnik

Дочка легенди київського Динамо Олега Кузнецова показала, яка провела час з давніми друзями, в тому числі з популярним коміком

Дочка легендарного гравця київського "Динамо" Олега Кузнецова, акторка Катерина Кузнецова , після початку повномасштабного вторгнення припинила всі контакти з країною-агресором росією, а її чоловік навіть висловив бажання отримати громадянство України . Те ж саме зробив її не менш відомий друг — комік Антон Лірник. А днями знаменитості зустрілися за межами рідної України, під час подорожі в Іспанію. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Катерина Кузнецова зустріла Антона Лірника у Валенсії, Іспанія. На знімку акторка позує в обіймах свого коханого, російського бізнесмена Максима Апліна, який підтримує Україну. Наразі разом з коханою вони проживають на Тенерифе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак для зустрічі зі старими друзями, акторка та її чоловік виїхали у Валенсію. Саме там пара зустрілася з Антоном Лірником, його третьою дружиною Мариною і їхньою донькою Марфою.

Катерина Кузнецова та Антон Лірник
Фото: instagram.com/katykino
Катерина Кузнецова та Антон Лірник
Фото: instagram.com/katykino

Зазначимо, що Антон Лірник народився у Кропивницькому, проте свою карʼєру він будував як в Україні, так і на росії. Зокрема гуморист був одним з резидентів Comedy Club і ведучим російських розважальних шоу. Після 24 лютого 2022 року чоловій залишив росію, переїхав до Туреччини, відмовившись від подальшої роботи у рф.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Катерина Кузнецова відзначилася відвертим зізнанням щодо того, хто з акторів країни-терористки підтримував її на початку широкомасштабного вторгнення росії в Україну. Лише одна відома артистка ще тривалий час тримала звʼязок з українкою.