На тлі трагедії в "Охматдиті" Наталка Денисенко розлютила українців своєю "непопулярною думкою" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 692
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наталка Денисенко розлютила українців
Наталка Денисенко. Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Зірка "Кріпосної" порадила прихильникам виходити зі стану жертви та "сіяти любов" навіть у найскладніші часи

Відома українська акторка Наталка Денисенко нарвалася на хейт від користувачів Мережі. Акторка звернулася до підписників із закликом “відчувати тільки світлі почуття”, проте зробила це у недоречний для українців час — саме тоді, коли з-під завалів в Києві та інших містах України діставали постраждалих від чергової ракетної атаки. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

На тлі російського терору Наталка Денисенко опублікувала на власній сторінці у соцмережах декілька публікацій. Спочатку акторка болісно відреагувала на удар по дитячій лікарні “Охматдиту”, який уразила російська ракета. Зірка “Кріпосної” висловила співчуття усім постраждалим та зазначила, що їй важко усвідомлювати, коли маленькі діти мають переживати такі величезні страждання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Наталка Денисенко відреагувала на трагедію в Охматдиті
Влучання російської ракети в Охматдит 8 липня. Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Проте трохи згодом на сторінці Наталки Денисенко зʼявилася окрема публікація, яка таки й викликала хвилю обурення серед підписників. Адже в ній акторка закликала трансформувати свою злість та ненависть у… Ні, не у донати. А у стан “я творець”, якого можна досягти “виходячи зі стану жертви”.

Ми згадуємо про любов і єднання лише в критичних ситуаціях. А треба направляти туди свою увагу завжди. Любіль! Відчувайте тільки найкращі, світлі почуття! Інші думки — відганяйте геть з голови й серця. Перестаньте множити цю чорну енергію. Рятують зовсім інші почуття,
— закликала Наталка.
Наталка Денисенко обурила підписників
Наталка Денисенко. Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Втім, як і припускала акторка, така думка виявилася непопулярною. Принаймні не у час, коли від російських ракет продовжує гинути цвіт української нації. Тому Наталці почали залишати негативні коментарі з пояснюванням, що саме так обурило людей у цій публікації.

  • Не соромно робити провокативний пост в такий момент і писати “ви все не так зрозуміли”, щоб на хвилі хайпу просувати свої курси?

  • 33 людини загинуло,140 поранених, а ви пишете "я творець, виганяйте ненависть, любіть ". Це настільки дивно... Сьогодні побачила, як Квіткова допомагала на місці подій і вона сказала лиш одне: "Донатьте, бо люди потребують допомоги!" Чому ви саме в такий день написали цю хрінь? Ви пропонуєте перестати ненавидіти русню за її вчинки, бо їм все і так повернеться?Ніхрена їм не повернеться, вже 10 років нічого не повертається.

  • Наталко, ви особисто зможете ці самі слова сказати мамі, у якої загинула дитина? Або мамі, у якої дитина була в операційній?

  • Наталко, я не знаю що могло сподвигнути вас таке “лупанути" і виправдовувати не буду, але це тупість розказувати про любов і вібрації на енергетичних рівнях, коли сросі*нці ху***ть ціленаправлено в лікарню чи пологовий. Який вже по рахунку рік війни. Може годі вже толерувати будь-що, що звʼязує нас з терористами?

  • Вибачте! Я думаю. Що цей ваш пост просто недоречний в даній ситуації! Ви радите вдягнутися у все біле і просто медитувати, ніби нічого не відбувається?

— пишуть у коментарях під дописом Наталки Денисенко.

Наталка Денисенко дала поради українцям та нарвалася на хейт
Наталка Денисенко. Фото: instagram.com/natalka_denisenko
Наталка Денисенко висловилася щодо війни
Наталка Денисенко. Фото: instagram.com/natalka_denisenko
Наталка Денисенко нарвалася на критику через побажання українцям
Наталка Денисенко. Фото: instagram.com/natalka_denisenko
У Мережі обурені через публікацію Наталки Денисенко
Наталка Денисенко. Фото: instagram.com/natalka_denisenko
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно син Наталки Денисенко опинився в центрі ракетної атаки на Чернігів. Акторка майже відразу вийшла на звʼязок та повідомила, що з малюком.